Stökskesweg 11, 5571 TJ Bergeijk, NL

Openingstijden Maandag – Vrijdag, 09:00 – 17:00 uur

Over ons

BPS International BV

Sinds 1995 is BPS International dé specialist op het gebied van spraakopname, kwaliteitsmonitoring en WFM (WorkForce Management). De meerwaarde van BPS is het specialisme. Voor een ander een nichemarkt, voor ons core business! Hierdoor hebben wij door de jaren heen unieke kennis en ervaring opgebouwd, uiteraard resulteert dit in gedegen advies en betrouwbare ondersteuning. Wij bieden een totaalassortiment waarmee we de gehele markt dekken: Van het opnemen een enkel toestel tot een volledig geïntegreerd systeem met kwaliteitsmonitoring (evaluatie van voice-, data- en screenrecording) oplossingen voor honderden werkplekken. Voor u als klant betekent dit dat u zaken doet met een bedrijf die volledig gespecialiseerd is in de geboden oplossingen. Vindt u in onze webshop niet wat u zoekt dan kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers, waarna wij samen met u kijken of wij u een passende oplossing kunnen bieden voor uw situatie.

In onze webshop vindt u produkten die u eenvoudig zelf kunt installeren en beheren. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat wij de complete installatie voor u verzorgen en onderhouden middels een SLA contract.

Van eenvoudig terugzoeken en beluisteren van gesprekken tot volledig netwerk geïntegreerde IT/telefonie systemen voor opname en kwaliteitsbeoordeling… BPS werkt hierin nauw samen met gerenommeerde partners uit de telecom- en contact center sector.

De gespreksopname/gespreksregistratie oplossingen van BPS garanderen kwaliteit en nemen telefoongesprekken maar eventueel ook schermactiviteit zowel automatisch als handgestuurd op.

Maatwerk
De oplossingen van BPS bieden maatwerk aan o.a.

– Financiële instellingen
– Contact Centers
– Publieke veiligheidsinstanties
– Transport- en nutsbedrijven
– Overheidsinstellingen

Bestaande situatie
Als uw huidige systeem niet meer voldoet aan uw wensen/eisen dan kijken wij graag samen met u hoe u uw systeem weer in orde brengt. Mocht u een systeem hebben welke wij ondersteunen dan kan het zomaar zijn dat u met een geringe investering weer helemaal up to date bent.

Produkten
BPS werkt alleen maar samen met internationaal gerenormeerde firma’s. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit waarborgen op de door ons geleverde produkten. Onze medewerkers zijn volledig getrained in de produkten die wij u aanbieden. Door de korte communicatielijnen die wij kennen staan onze medewerkers onderling maar ook met de fabrikant in rechtstreeks contact. Hierdoor zijn wij in staat om snel te reageren op vragen en/of eventuele problemen en storingen.

Zaken doen met BPS stopt dus niet bij het afrekenen van uw produkt maar gaat ook na de aankoop gewoon door.

Stuur ons een email


  Onze gegevens

  BPS International BV
  Stökskesweg 11
  5571 TJ BERGEIJK

  Tel.: +31 (0)497-550260
  Fax: +31 (0)407-550261

  Email: info@bps.nl

  KvK 30136339
  BTW: NL805397292B01

  ONZE OVERIGE WEBSITES:

  PRODUCT PORTAL
  Call Recorder Pico www.callrecorderpico.nl
  WorkForce Management www.workforcemanagementsolutions.com
  NICE CX One www.cxone.nl
  NICE Recording eXpress www.nicerecordingexpress.nl
  Faxservers www.faxservers.nl
  RECITE www.reciterecording.nl
  RedBox www.redboxrecording.nl
  Onze corporate site www.bps.nl