Klantenservice bpsonline.nl

Klantenservice

Ook na uw aankoop kunt u volledig vertrouwen op de professionele service van BPS International BV. Van alle door ons gevoerde produkten kunt u minimaal eerste lijns support verwachten. Van de meeste produkten is de kennis en ervaring van BPS dusdanig uitgebreid dat wij u ook tweede lijns support bieden.

Na uw bestelling in onze webshop

Na bestelling zal uw order zo snel als mogelijk uitgeleverd worden. Onze ervaring is dat 99% van de produkten binnen 5 werkdagen geleverd worden. Een meerderheid van de bestellingen worden zelfs binnen 1 á 2 werkdagen uitgeleverd.

Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden kunt u inzien na het plaatsen van uw bestelling of door hier te klikken. U kunt dan alsnog besluiten om uw bestelling niet te plaatsen. Deze voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Een op een service

U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers voor support of als u begeleiding wenst met het uitkiezen en/of samenstellen van een produkt.

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t.m. vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur op nummer 0497-550260

bpsonline.nl is een initatief van BPS International BV, de werknemers van BPS hebben een ruime ervaring in het samenstellen, leveren, implementeren en onderhouden van call recorders, faxservers, quality management software en WorkForce Management (WFM) software. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen met het maken van een juiste keuze.!

BPS International BV
Stökskesweg 11
5571 TJ  Bergeijk
+31 (0) 497-550260

info@bps.nl
www.bps.nl

KvK: 30136339
BTW: NL805397292B01